Sprinklerinstallatie en meer voor Ter Riele Transporten

← Vorige
logo ter riele transport

Projectdetails

Opdrachtgever: Ter Riele Transporten
Looptijd: Ca. 1 jaar
Adviseur: Adviesbureau Peddemors / Hamer
Omvang:
Tags: Brandmeldinstallatie, elektrotechnische installatie, Hogedrukluchtringleiding, Ontruimingsinstallatie, Sanitaire-installatie, Sprinklerinstallatie, verwarmingsinstallatie

Ter Riele Transporten is een familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar bestaat. Ter Riele heeft vestigingen in Wilp en Bemmel. Voor de vestiging in Wilp heeft Hamer de nieuwe opslag- en distributiehal van Ter Riele voorzien van nieuwe brandbeveiligings-, elektrische en sanitaire installaties. De brandbeveiliging bestaat uit een sprinklerinstallatie met brandmelding- en ontruimingsinstallatie.

Tevens hebben onze gespecialiseerde monteurs de gehele elektrotechnische installatie, de verwarmingsinstallatie, de riolering en alle warm- en koud waterleidingen inclusief het sanitair met afzuigsysteem aangelegd.

Als derde onderdeel van het project bij Ter Riele, heeft onze afdeling werkplaatsinrichting een nieuwe hogedruk en persluchtringleiding aangelegd en deze aangesloten op de reeds aanwezige compressor en hogedrukreiniger.

De vestiging van Ter Riele in Wilp is nu technisch weer helemaal bij de tijd en kan weer vele jaren mee. Voor Hamer was dit een mooie, complete klus voor een collega familiebedrijf.

Voor meer informatie over dit project of voor mogelijkheden voor uw werkplaats kunt u contact opnemen met Henk Jan Schurink.

riele2

riele3