Wij zoeken per direct een werkvoorbereider ELK Meet&Regel

← Vorige

Categorie: Geen categorie

Vacature uitgelicht

Vacature uitgelicht

Vestiging: Apeldoorn | Afdeling: Installatietechniek

De afdeling Installatietechniek kan alle technische installaties, die nodig zijn in een gebouw of voor een proces, realiseren. Denk hierbij aan elektra, klimaatbeheersing en alles op het gebied van werktuigbouw. Hierbij houden zij niet alleen rekening met de functionaliteit van de installaties, maar ook met het energieverbruik, de milieueisen, onderhoudskosten en de te verkrijgen subsidies.

Functieomschrijving
Het ondersteunen van de projectleiders door het verrichten van alle voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van de projecten op het gebied van Installatietechniek. Onder leiding van de Projectleider bereidt je projecten voor, leg je project- en montagemappen aan, maak je VGWM-plannen. Verder maak je calculaties en planningen voor meer- en minderwerk en vraag je offertes aan bij onderaannemers. Je bestelt materialen ten behoeve van de projecten en zorgt voor een juiste en tijdige aflevering hiervan.

Functie-eisen
Een technische opleiding op MBO-niveau richting elektra, met grote kennis van Meet & Regeltechniek, aangevuld met een aantal cursussen richting het vakgebied. Je bent stressbestendig, kunt goed prioriteiten stellen, hebt een klantgerichte uitstraling en commercieel inzicht. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en meerdere jaren werkervaring in het vakgebied. Tevens ben je flexibel met betrekking tot werktijden en de werkzaamheden.

Wij bieden
Een boeiende, veeleisende uitdaging binnen ons professionele en dynamische familiebedrijf. We hebben een informele werksfeer en korte communicatielijnen. We bieden een prima arbeidsvoorwaardenpakket met daarin veel extra voordelen voor onze medewerkers.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sandra Reumer, afdeling Werving & Selectie.
Wil je solliciteren stuur dan je sollicitatie naar vacature@hamer.net of
Hamer B.V., Postbus 525, 7300 AM  APELDOORN.

 

Kijk voor online solliciteren hier of kijk verder naar andere vacatures op onze website.