Asbestsanering

← Vorige Asbestsanering

Asbestsanering is een specialistische en zorgvuldige klus. Bovendien is asbest verwijderen als het niet correct gebeurt erg gevaarlijk voor de uitvoerende persoon alsmede voor de gehele omgeving. Mede om deze veiligheidsredenen is asbest verwijderen een klus die alleen door gecertificeerde bedrijven mag worden uitgevoerd.

Hamer saneert door het gehele land. Met drie vestigingen verspreid over Nederland en een vestiging in België zijn we altijd dichtbij. U vindt ons in  Apeldoorn, Assen, Rosmalen en Kruibeke (BE).

Meer weten over asbest? Klik hier om meer te leren.

Asbestsbestsanering: een gestructureerde en zorgvuldige klus

Hamer behoort tot het selecte groepje bedrijven dat in Nederland asbest verwijderen mag. Als totaal­installateur, in onder andere de brandstof-, chemische- en voedingsmiddelen­industrie, zijn we gewend om volgens strikte regels en protocollen te werken. Wij gaan gestructureerd en zorgvuldig te werk en zijn als geen ander in staat om, na de asbestsanering uw bedrijfsmiddelen weer snel volledig operationeel te maken. Wij kunnen de gehele afbouw of vervanging van asbesthoudende materialen voor veilige bouwmaterialen op ons nemen. Dat onderscheidt ons van andere asbestsanerings­bedrijven.

Wij ondersteunen u graag van A tot Z bij uw asbestprobleem, of u al een inventarisatie­rapport heeft of alleen heeft geconstateerd dat er asbest in of om het pand aanwezig is. We zorgen voor een complete oplossing. Dit houdt niet op bij het saneren van het asbesthoudende materiaal. Ook de afbouw of vervanging van asbest door veilige bouwmaterialen behoort tot de mogelijkheden. Hier komt onze brede technische kennis goed van pas. Lees hier meer over welke kosten asbest verwijderen met zich meebrengt.

SC-530 certificatie

Bij asbest verwijderen in Nederland is een SC-530 certificaat verplicht. Het certificaat is gericht op de arbeidsveiligheid en het voorkomen van de verspreiding van het asbest naar mens en milieu. Vanzelfsprekend is Hamer in het bezit van dit certificaat. Daarnaast zijn wij VCA** en ISO 9001 gecertificeerd. Lees hier meer over de SC-530 certificatie.

Asbest verwijderen met focus op veiligheid en continuïteit

Hamer is gecertificeerd om alle typen asbest in alle risicoklassen te saneren. Wij gaan gestructureerd en zorgvuldig te werk zoals we dat gewend zijn bij het maken van bijvoorbeeld procesinstallaties. Na het gecontroleerd en veilig verwijderen van asbest in gebouwen, installaties en machines zijn wij als geen ander in staat alles weer snel en efficiënt op te bouwen of geheel te vernieuwen. Daarbij doen we er alles aan om het productieproces van onze opdrachtgever niet te verstoren.

In Nederland (en daarbuiten) moet de komende jaren nog veel asbest gesaneerd worden. Hamer stelt zich tot doel dit goed en veilig te doen met zo min mogelijk hinder voor haar opdrachtgevers. Onze kennis en specialisatie spelen hierbij een belangrijke rol.

Alles in eigen beheer

We hebben alle benodigde kennis en materieel voor asbestsanering in huis. Daardoor kunnen wij een totaalpakket bieden waarbinnen wij de complete asbestsanering in eigen beheer uitvoeren. Tot en met het opruimen en afvoeren van de asbest met eigen, speciaal daarvoor ingerichte wagens. U hebt er helemaal geen omkijken naar.

Wij adviseren u graag

Hebt u nog vragen over asbestsanering of bent u benieuwd wat Hamer voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met John Freriks of Dennis Stierman, onze asbestexperts. Zij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ook bellen naar 055 577 72 00 en vragen naar John of Dennis.

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in om uw vraag te stellen of een offerte aan te vragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.