Banenmarkt

← Vorige Technische Banenmarkt

Op zaterdag 20 januari 2018 vond de derde editie van de Technische Banenmarkt van Hamer plaats. Op deze dag hebben zo’n 60 mensen kennis gemaakt met Hamer en hun carrièrekansen besproken met onze collega’s. 

Er is een tekort aan technische vakmensen.

Hamer behoort tot de 77% van de technische bedrijven in Nederland die een tekort aan technische mensen ervaart. We vinden het daarom belangrijk om dit probleem én onze vacatures onder de aandacht te brengen. Daarom organiseren we voor de derde keer een technische banenmarkt. Hierbij willen we je warm maken voor de techniek en onze organisatie, maar we willen vooral in contact komen met technisch talent.

De technische branche blijft namelijk groeien en het tekort aan technische vakmensen ook! Alleen al in de installatiebranche is er in de komende vier jaar een tekort aan 15.000 vakmensen.

Ben je ervaren of nieuw in het vak?

Wij zoeken technische mensen voor heel veel verschillende functies. Monteurs, installateurs, lassers, servicemedewerkers,  calculators, CAD tekenaars en ga zo maar door.
We hebben behoefte aan ervaren vakmensen maar ook voor mensen die net van school komen hebben we plaats.

Wil je je omscholen?

Misschien ben je je huidige werk beu of zit je in een beroep waar weinig werk in is. Denk dan eens over omscholen. Als je technisch inzicht hebt en handig bent willen we graag met je praten. Wellicht is een baan in de techniek wel iets voor jou. Wij bieden je zowel scholingsmogelijkheden als praktijkervaring. Je blijft dus gewoon geld verdienen terwijl je een nieuw vak leert.

Neem contact op

De Banenmarkt is inmiddels voorbij. Maar ben je toch benieuwd geworden naar het werken bij Hamer, stuur een mailtje naar Sandra Reumer.