Terugblik op de Equipvak 2016

← Vorige

Categorie: Automotive

De vakbeurs Equipvak 2016 in Expo Haarlemmermeer zit erop! Samen met Stokvis Equipment (met wie we in april ons vierjarig partnerschap vierden) stond Hamer op een grote stand van maar liefst 400 m2.

Op de stand toonden we innovatieve producten die de veranderende vraag naar alternatieve brandstoffen en lagere CO2-uitstoot van de consument en de zakelijke markt opvangt. Zo waren er verschillende producten te zien voor het elektrisch laden van auto’s aan huis, maar ook producten op het gebied van elektrische auto’s die voor werkplaatsen en tankstations interessant zijn. Ook hebben wij een ruim assortiment AdBlue producten voor de transport- en agrarische sector en voor de garagehouder op de stand laten zien.

BBQ actie
Op de stand konden bezoekers deelnemen aan de BBQ actie. De bezoeker moest het aantal ogen dat hij gooide met een dobbelsteen aan olie verpompen om kans te maken op een BarrelQ barbecue. Veel bezoekers, waaronder Tim Coronel, waagden zich aan het spel. De winnaar, Roy Heere van Autobedrijf Kraayevanger,  moest 5 liter afgeven en pompte 4,999 liter!  Niemand kwam zo dichtbij het beoogde aantal liters als Roy, dus kan hij binnenkort genieten van zijn BarrelQ barbecue. Gefeliciteerd Roy!

Heeft u vragen naar aanleiding van de benoemde producten of bent u op de beurs geweest en heeft u nog onbeantwoorde vragen, neem dan contact op met Hamer Direct/ Verkoopafdeling.

 Hamer stand vooraanzicht FBS vrachtwagen op de brug  Stand Equipvak