Innovatieve Hectronic tankregistratie technologie overtuigt steeds meer openbaar vervoerders en logistieke partners

← Vorige

Categorie: Algemeen

Hamer levert maatwerk op het gebied van tankinstallaties. Naast nieuwe tankinstallaties leveren wij ook 24/7 service en support. De grootste aanbieders van openbaar vervoer en logistieke partners in Nederland maken gebruik van de moderne Hectronic tankregistratie technologie.

Voor de registratie van honderden tankinstallaties in Nederland staat de Hectronic tankregistratie technologie aan de basis. Hierbij wordt gebruik gemaakt van lokale terminals type TA2331 en Heconomy.

Steeds vaker worden de Hectronic tankregistraties voorzien van Petropoint automatische voertuigherkenning. Daarbij worden transacties zonder tussenkomst van personen op het juiste voertuig geregistreerd.

Het afgelopen jaar heeft de grootste aanbieder van openbaar vervoer in Nederland gekozen om al zijn 30 tankinstallaties uit te breiden met de Petropoint automatische voertuigherkenning. Ruim 1.000 bussen zijn voorzien van een enkele tag bij de vulopening en een voertuigzender voor de automatische registratie van de kilometerstand.

Nu een groot aantal voertuigen is voorzien van Petropoint automatische voertuigherkenning, toont het systeem van Hectronic haar toegevoegde waarde en levert het hiermee een grote bijdrage aan een effectief fleet management.

De bedoelde openbaar vervoerder heeft onlangs zijn vervoersnetwerk verder uitgebreid en zal ook voor de nieuwe regio’s Hectronic registratie apparatuur bij de tankinstallaties plaatsen. Daarnaast zullen ook alle bussen worden voorzien van het Petropoint automatische voertuigherkenning systeem.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sjouke Jonker, Projectleider Betaal- en Registratiesystemen.

Hectronic tankregistratie